Program: L-S | 06:00 - 22:00 și Duminică 06:00 - 21:00

05/04/2021

Curățare Mochetă - serviciul complet de curățare cu colectare și livrare gratuită

În acest articol îți recomandăm cea mai eficientă metodă de curățare a mochetei și îți oferim câteva sfaturi practice pentru întreținere.

Curățare Mochetă: În ciuda varietății de produse disponibile pentru pardoseli rezidențiale – parchet laminat, bambus, linoleum, lemn, piatră sau plută – carpetele și covoarele rămân extrem de populare deoarece dau personalitate și creează echilibru în amenajarea spațiului.

Unul dintre motivele pentru care oamenii adoră mocheta - în afară de căldura și moliciunea sa - este acela că necesită mai puțină întreținere in comparație cu pardoselile din suprafață dură.

Aspirarea frecventă și curățarea ocazională în profunzime sunt de obicei tot ceea ce este necesar pentru ca mocheta să își păstreze aspectul nou și fresh.

Cu toate acestea, un covor sau o mochetă absoarbe ușor praful și se murdărește mai repede decât ne dorim, în ciuda eforturilor depuse.

Mai devreme sau mai târziu covorul sau carpeta ta preferată va deveni victima stropilor sau petelor uleioase, a accidentelor și a oricărui lucru pe care îl aduci în casă pe talpa pantofilor.

Curățare Mochetă: Cea mai eficientă modalitate de a menține covoarele sau carpetele igienizate este să le cureți regulat cu ajutorul profesioniștilor de la Spălătoria Germană.

Mii de oameni au lucrat cu noi deja! Comanda Online cu toată încrederea un serviciul complet de curățare mochetă cu colectare și livrare gratuită în București și județul Ilfov.

O regulă generală bună pentru o casă medie este să aspiri de două ori pe săptămână și să-ți cureți covoarele sau mochetele profesional de la două până la patru ori pe an.

În cazul apartamentelor sau caselor unde există trafic intens, animale de companie, copii sau fumători, recomandarea noastră este să o faci cât se poate de des și în funcție de cât de murdară este zona.

Curățare Mochetă: Etapele curățării covorului sau carpetei

Regăsești mai jos cum să-ti cureți corect mocheta acasă, pentru a nu avea în locuința o sursă permanentă de praf și acarieni:

1 - înlătură murdăria cu ajutorul unui aspirator puternic;

2 - aplică soluția de curățat, dar înainte verifică instrucțiunile de curățare de pe eticheta carpetei

3 - spală si curăță în profunzime până când petele persistente dispar sau cel puțin se estompează;

4 - usucă mocheta

Garanție Nemțească

✅ Experiența profesională de peste 15 ani, eficiența și echipamentele de ultimă generație

✅ Politică de prețuri corectă, promoții și discount-uri

✅ Serviciu profesional de curățat mochete, covoare, carpete, draperii si perdele

✅ Personalul calificat gata să devină un partener de încredere

? Colectare și livrare de la domiciliul tău

Urmărește-ne pe pagina noastră de Facebook Spălătoria Germană pentru noutăți și oferte promoționale!

Îți recomandăm să citești și...
© 2023 - Toate drepturile rezervate


Comandă Online
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram