Program: L-S | 06:00 - 22:00 și Duminică 06:00 - 21:00

20/01/2021

Curățare profesională: Avantajele utilizării unui serviciu profesional

Un serviciu de curățare profesională oferă avantaje pe care nu le poți obține spălând acasă.

In timp ce unii pot considera serviciu de curățare profesională un moft, exista oameni care înțeleg pe deplin avantajele și beneficiile lui, fiind conștienți că nu este doar o alternativă, ci o necesitate pentru a câștiga timp în aceste vremuri dinamice.

Care sunt avantajele utilizării serviciilor de curățare profesională?

Bugetul, timpul economisit și rezultatele impecabile sunt printre principalele avantaje pentru care din ce în ce mai multe persoane aleg să folosească un serviciu de curățare profesională.

Intr-o spălătorie profesională de haine si textile se utilizează echipamente profesionale cu programe automate adecvate diferitelor tipuri de țesătură și detergenți lichizi cu putere mare de curățare la temperaturi scăzute.

Acest proces este folosit preponderent pentru capacitatea sa de dizolvare a grăsimilor si uleiurilor minerale, dar și pentru îndepărtare petelor de murdărie excesivă.

Alt avantaj este curățare eficientă și de calitate ridicată ce păstrează textura intactă și culoarea originală a fibrelor naturale și delicate precum mătasea sau lâna.

Acordând atenție etichetelor, iți poți faci o idee despre ce tip de serviciu ai avea nevoie!

Dar dacă din orice ce alt motiv, nu iți poți da seama din etichetă, ai încredere in reprezentanții Spălătoriei Germane.

Cu siguranță experiența lor împreună cu echipamentele inovative utilizate in curățătoria chimică, vor oferi hainelor tale o îngrijire specială in conformitate cu cele mai bune practici din domeniu.

Iar după ce ne vom cunoaște mai bine, te vei întreba de ce nu ai început să utilizezi serviciile noastre mai devreme.

Avantajele unui serviciu de curățare profesională oferit de Spălătoria Germană

Dispunem de echipament de ultimă generație ce permit curățarea oricărui articol, indiferent de dimensiune, fie că discutăm despre o pilotă, husă de canapea sau chiar de covorul din sufragerie.

In funcție de caracteristicile fiecărui articol, se vor selecta și utiliza cele mai potrivite soluții de curățare in profunzime.

Inovațiile din domeniul ne permit în funcție de tipul de țesătură, de gradul de uzură sau murdărire, să utilizam soluții ce protejează și nu afectează fibrele materialului în comparație cu metodele tradiționale de spălare și uscare.

Colectarea și livrarea este gratuită în județul Ilfov și toate sectoarele din București.

Nu ai de ce să-ți mai faci griji, la Spălătoria Germană toate articolele vestimentare sau de uz casnic sunt călcate și pliate corespunzător înainte să fie predate.

Tot ce ai de făcut după ce ai citit articolul este să comanzi online, iar un reprezentat se va prezenta la adresa menționată pentru colectarea.

Urmareste-ne pe pagina noastra de Facebook Spalatoria Germana pentru noutati si oferte.

Îți recomandăm să citești și...
© 2023 - Toate drepturile rezervate


Comandă Online
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram