Program: L-S | 06:00 - 22:00 și Duminică 06:00 - 21:00

14/06/2021

Curățatorie încălțăminte profesională în București

Curățatorie încălțăminte sau Shoe Wash in stil nemțesc

Recenta pandemie Covid-19 a adus multe schimbări fără precedent în multe aspecte ale vieții, dar mai ales in mediul de afaceri la general. Printre acestea se află și noua nișa de îngrijirea profesională a pantofilor și a adidașilor.

Întrucât curățătoriile dedicate încălțămintei sunt încă considerate un serviciu „de tip boutique” sau „hipster”, acestea nu au fost adoptate de mari operatorii din domeniu.

Există totuși o varietate de centre de curățat specializate încălțămintea pe care le poți alege pentru restaurare si curățarea adidașilor tai preferați, totuși procesul premium pus la dispoziție de Spălătoria Germană este cel rapid și convenabil, oferind colectare si livrare gratuita in București si județul Ilfov.

La Spălătoria Germana întotdeauna oferim cea mai bună îngrijire a încălțămintei, oferind servicii premium, precum curățare profundă, lustruire, revopsire talpă și igienizare cu oZone3.

Completează formularul nostru de comandă online făcând clic pe butonul de mai jos și un reprezentant te va contacta telefonic pentru confirmare si colectare.

COMANDA ONLINE
1 + 1 Gratuit

? Ofertă lansare serviciu de curățatorie încălțăminte cu abur și igienizare cu Ozon 1 + 1 Gratuit la prima comandă ?

Folosim doar cele mai bune produse pentru a ne asigura că calitatea și așteptările respectă întotdeauna standardele clientelei noastre cele mai exigente.

Tehnicienii noștri sunt instruiți în toate tipurile de încălțăminte, de la Nike Jordan la Louis Vuitton până la Channel. Fie că sunt din canvas, piele, piele întoarsa, nabuc, piele de căprioară, satin sau acoperite cu paiete și mărgele, încălțămintea ta preferata va fi curățata la cel mai înalt standard de către un membru cu experiență al echipei noastre.

Ca parte a procesului de spălarea si igienizare, încălțămintea este, de asemenea, dezodorizată profesional cu oZone3. La finalul procesului de curățare, ambalăm frumos încălțămintea si o pregătim pentru livrare.

Urmărește-ne pe pagina noastră de Facebook și Instagram Spălătoria Germană pentru noutăți și oferte promoționale!

Îți recomandăm să citești și...
© 2023 - Toate drepturile rezervate


Comandă Online
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram