Program: L-S | 06:00 - 22:00 și Duminică 06:00 - 21:00

15/11/2019

Curatatorie Bucuresti - la starea civila intr-un singur program de spalare.

Unii dintre clientii nostri locuiesc la bloc, Spalatoria Germana - Curatatorie Bucuresti are sediul pe Calea Serban Voda 76-78, Sector 4, unde cartierul este compus pe jumatate din blocuri, iar pe jumatate din case vechi. Suntem pe drumul dinspre intersectia Budapesta spre Parcul Carol.

Am ajuns sa cunoastem aproape toti vecinii recurenti, dar uneori primim si persoane care nu vin in mod regulat cu hainele la curatatorie prefera se se ocupe de ele acasa. In materie de curatat haine, e bine sa ai grija de propria garderoba.

Curatatorie Bucuresti - in materie de masini de spalat, se mai impune cate o inspectie tehnica uneori.

Clientul nostru locuieste la bloc si venise cu hainele din necesitate, probleme cu masina de spalat, iar rufele lui, aparent, nu se spalau singure, ba chiar incepusera sa se adune tot mai multe.

Numai ce cumparase si se mutase intr-un nou apartament la bloc, iar masina de spalat apartinea fostului proprietar.Cum era deja instalata si nu trebuia sa cumpere una noua, a decis sa o utilizeze fara prea multe inspectii.Pentru prima spalare a incarcat masina cu toate hainele adunate peste saptamana, a turnat detergent si balsam de rufe si a programat masina pentru spalare si uscare.

La primul semn ca apa a pornit si masina functioneaza, a plecat linistit in sufragerie.

Masina se umple de apa, incep turele de rotire la viteza mica, medie, apoi treptat viteza de invartire creste tot mai mult in intensitate.

Omul nostru priveste panicat cum masina de spalat aproape ca decoleaza de pe loc, iar tamburul dinauntru se invarte cu volte alarmante.

Cu un sunet bubuitor, tamburul sare de pe axa si da un rateu fatal, dauna totala. Programul se opreste, masina se stinge singura si tasneste apa. Orice ar fi facut, apa nu se oprea, curgea neincetat din teava de coloana.

A fugit la subsolul blocului sa oprească apa după ce a trezit din somn administratorul de bloc sa afle care este robinetul care opreste coloana de apa.

Cand a ajuns inapoi la apartament, era inundat complet. Situația era grava, serioasa si neplacuta.

Contacteaza-ne pentru a discuta si comanda un serviciu de curatatorie profesionala.

Urmareste-ne pe pagina noastra de Facebook Spalatoria Germana pentru noutati si oferte.

Ora era tarzie si unii vecini dormeau.

Vecina a sunat la Politie pentru perturbarea linistii publice si neglijenta in coabitare.

Era absolut ultragiata de eveniment. A declarat politiei ca aceste inundatii au fost recurente desi ma avertizase in repetate randuri ca nu era prima oara cand am inundat-o.Noua zugravire repara daunele anterioare cauzate de inundatie, dar tot eu nu am rezolvat problema, fapt care indica rea-vointa.

Totusi cum ati ajuns la primarie sa semnati un certificat de casatorie?

A doua zi m-am dus la vecina si i-am spus ca eu sunt de fapt noul vecin, iar ea si-a dat seama ca nu eu eram problema, ci vecinul de dinainte.Teoretic vorbind, eu am fost de vina ca nu am verificat instalatia, dar am scapat usor. Situatia a devenit amuzanta pentru amandoi si am ajuns sa zugravim impreuna apartamentul.

Una peste alta, ne-am indragostit. Ghinionul unora devine norocul altora.

Pentru nu-mi doresc sa ajungem la avocat daca ii mai inund apartamentul, acum apelez la serviciile oferite de Spalatoria Germana - Curatatorie Bucuresti.

Curatatorie Bucuresti cu colectare si livrare gratuita in toate sectoarele si judetul Ilfov.

Suntem aici. Zilnic la datorie. Prezenti la apel.Luni – Duminica: 06:00 – 22:00

021.336.34.74

Îți recomandăm să citești și...
© 2023 - Toate drepturile rezervate


Comandă Online
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram