Program: L-S | 06:00 - 22:00 și Duminică 06:00 - 21:00

12/01/2021

Curatatorie chimica: Cum curatam blugii din denim?

Un articol „Cum sa speli hainele” ar fi o afacere previzibil de simpla - astepti pana cand sunt murdare, apoi le arunci in masina de spalat la 30 de grade si gata.

Sau si mai simplu, achizitionezi un serviciu de curatatorie chimica oferit de Spalatoria Germana cu ridicare si predare in 24-48 h.

Totusi, cu blugi din denim si culoare bleu indigo, nu este cazul. De fapt, exista unele neintelegeri cu privire la faptul daca ar trebui sa speli vreodata blugi.

CEO Levi Strauss & Co, Chip Bergh, a sustinut cu indrazneala ca nu si-a spalat blugii de mai bine de un an.

Motivul pentru care pasionatii de denim prefera sa nu spele blugii se datoreaza modului in care este vopsita tesatura, ceea ce inseamna ca vopseaua este usor estompata de detergenti.

Punerea blugilor intr-o masina de spalat nu va provoca lacrimi, dar va afecta culoarea si deteriora aspectul denimului.

Desi unii experti ne sfatuiesc sa nu spalan niciodata blugii, sfaturile nu sunt practice sau realiste pentru in realitate.

Mai devreme sau mai tarziu , pantaloni se vor pata cu ceva care nu va fi rezolvat doar cu putina apa calda si o aerisire completa.

Deci, ce poti face pentru a mentine culoarea si aspectul original?

Simplu, alegi un serviciu profesional de curatatorie chimica pentru a nu le mai estompa culoarea si aspectul.

Alfa mai multe detalii - Serviciu Curatatorie Chimica

Urmareste-ne pe pagina noastra de Facebook Spalatoria Germana pentru noutati si oferte.

Daca blugii tai au inceput sa devina putin funky, atunci una dintre cele mai usoare solutii rapide este sa apelezi la un profesionit in spalarea hainelor din denim.

Temperatura rece va distruge aproape toate bacteriile si va neutraliza mirosurile neplacute. Denimul fiind tratat cat mai bland posibil, in timp ce curatarea chimica va ajuta la conservarea vopselei.

Curatati-va blugii cu metoda Beach Wash

Promitem ca nu este o gluma.

Fara indoiala, o metoda care este doar pentru extremistii din denim, asa-numita metoda de spalare pe plaja este sustinuta de un numar tot mai mare de bloggeri de moda - si este exact cum suna.

Practic, mergeti la o balaceala in mare imbracat in blugii, apoi frecati-i cu nisip uscat inainte de a clati cu apa proaspata.

Personal, suntem in mod evident mari fani al abordarii unui serviciu de curatatorie chimica – simplu, rapida si cu livrare la domiciliu in Bucuresti si judetul Ilfov, de luni pana vineri intre orele 09 - 21

Îți recomandăm să citești și...
© 2023 - Toate drepturile rezervate


Comandă Online
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram