Program: L-S | 06:00 - 22:00 și Duminică 06:00 - 21:00

21/06/2022

Curățătorie de încălțăminte București

Poți apela la o curățătorie încălțăminte în București oricând dorești, de exemplu, dacă treci printr-o perioadă aglomerată sau pentru că preferi să lași această sarcină în seama unor specialiști în curățarea pantofilor. În acest mod, îți gestionezi în mod eficient timpul, scutești timp și efort, cu atât mai mult dacă activitățile minuțioase, cum este și curățarea încălțămintei, nu se numără tocmai printre favoritele tale.

Te invităm să parcurgi rândurile următoare pentru a afla informații despre importanța pe care o au serviciile pe care le oferă o curățătorie de încălțăminte, ce tehnologii și produse sunt indicate și ce beneficii îți putem oferi. 

Importanța curățării profesionale a pantofilor

Apelează la serviciul de curățătorie încălțăminte profesională, pentru că încălțămintea curată spune multe despre o persoană! După cum bine știi, prima impresie contează! De fapt, studiile ne arătat că 90% din personalitatea ta poate fi comunicată prin alegerea încălțămintei.

Serviciile noastre de curățătorie încălțăminte în București te pot ajuta să te bucuri o perioadă îndelungată de încălțămintea ta preferată. Metodele de curățare încălțăminte sunt adaptate pentru a corespunde materialelor, astfel încât să contribuie la prelungirea duratei lor de viață.

Este important să îți duci la curățătorie pantofii eleganți, întrucât aceștia contează la fel de mult ca hainele și au impact asupra modului în care te percep cei din jur. De asemenea, îți poți duce la curățătorie și adidașii sau alte tipuri de încălțăminte sport, deoarece aspectul contează și când adopți acest stil.

O curățătorie sau spălătorie de adidași, pantofi eleganți sau sport este soluția salvatoare, deoarece te scutește de timpul pe care ar trebui să îl petreci curățându-le personal și, în plus, scapi și de griji cu privire la produsele pe care ar trebui să le utilizezi. Unele tipuri de încălțăminte necesită tehnici speciale de curățare, cum sunt cea cu abur sau cu ozon, care, de multe ori, se pot utiliza doar la curățătorii și spălătorii specializate.

Tehnologia și produsele folosite pentru curățarea încălțărilor

Spălătoria Germană oferă servicii de curățătorie încălțăminte din București. Ne adaptăm necesităților fiecărui client, astfel că dispunem de tehnologii de ultimă generație și produse de calitate înaltă. 

Astfel, ne respectăm clienții și ne ocupăm în mod profesionist de încălțămintea de piele, de curățarea și spălarea pantofilor sport și a adidașilor. 

În calitate de tehnicieni de curățare profesională ai Spălătoriei Germane, suntem onorați să-ți punem la dispoziție un nou serviciu specializat și dedicat de curățare cu abur și igienizare cu ozon a încălțămintei tale preferate.

Dorim ca încălțămintea ta să strălucească, indiferent dacă porți o pereche de Converse, Louis Vuitton sau pantofii de golf.

Preț / pereche 49 RON

Te asigurăm că serviciul nostru de curățătorie încălțăminte profesională folosește produse prietenoase cu materialul din care este fabricat pantoful tău, pentru a ne asigura că oferim încălțămintei curățarea profundă pe care o merită!

Pentru a programa o curățare în profunzime cu ozon, te rugăm să comanzi online un serviciu de curățare încălțăminte. După finalizarea comenzii, te vom contacta telefonic pentru confirmare. 

Etapele curățării pantofilor

Acestea se stabilesc de specialiștii noștri, în funcție de materialele din care sunt realizate perechile de încălțăminte. În principiu, încălțămintea este sortată, după care se aplică produsele sau se utilizează tehnicile specifice, se lasă să acționeze, se îndepărtează impuritățile și petele, apoi are loc uscarea.

Fiecare pantof, indiferent de materialul din care este confecționat, este curățat cu grijă, asigurându-ne că produsele sunt adecvate și contribuie la menținerea stării perfecte a acestuia.

Beneficiile curățării încălțămintei la Spălătoria Germană

Te așteptăm cu oferte și prețuri competitive! Printre beneficiile de care poți avea parte și tu se află faptul că poți aduce încălțămintea la sediul nostru sau o putem prelua noi direct de la ușa locuinței tale, așa cum este mai comod pentru tine.

De asemenea, comanda se poate realiza rapid, prin diferite canale de comunicare, astfel că economisești timp, iar plata se face cash sau prin virament bancar, în funcție de cum preferi și cum îți este mai accesibil. 

Ne poți contacta oricand în legătură cu informații suplimentare despre curățătorie încălțăminte în București sau despre spălătorie de încălțăminte și pentru a afla detalii legate de cum funcționează sistemul nostru de plasare a comenzii. 

Urmărește-ne pe pagina noastră de Facebook și Instagram Spălătoria Germană pentru noutăți și oferte promoționale!

Îți recomandăm să citești și...
© 2023 - Toate drepturile rezervate


Comandă Online
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram