Program: L-S | 06:00 - 22:00 și Duminică 06:00 - 21:00

Despre Spălătoria Germană

Bun venit în universul hainelor curate și călcate impecabil!

Spălătoria Germană a fost înființată în anul 2004, din dorința de a oferi Bucureștenilor servicii profesionale, de excepție.

Dotarea tehnică, produsele folosite și experiența personalului au condus către câștigarea fidelității clienților care au revenit de fiecare dată pentru a beneficia de servicii de calitate superioară.
De ce să alegeți Spălătoria Germană?

- Promptitudine

- Punctualitate

- Calitate (de la sine înțeleasă). Mai mult decât atât, insistăm pe livrarea serviciilor de calitate în timpul promis.

- Tehnică și tehnologia avansată pentru curățarea și întreținerea textilelor.

- Cunoștem toate trucurile din domeniu, toate tipurile de materiale, texturi și țesături ale articolelor aduse de clienți încă de la prima atingere, având o experiență îndelungată în domeniu.

- Tehnologie de capacitate (lucrăm cu mașini de spălat nemțești, belgiene și elvețiene, exacte în comenzi și precise în programe de spălare, foarte eficiente).

- Detergenți profesionali (utilizăm detergenți din game profesionale pentru a menține culorile vii și calitatea țesăturilor, intactă).

- Dispunem de uscătoare performanțe care usucă în cel mai scurt timp și stații de călcare operate de personal competent.

- Am dezvoltat servicii speciale pentru spălarea unor mari volume de articole textile pentru clienți persoane juridice din domeniul HoReCa și Curățătorie covoare.

© 2023 - Toate drepturile rezervate


Comandă Online
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram