• Telefon: 0213363474
 • Adresa: Calea Șerban Vodă 76, București

Despre noi

Bun venit în universul hainelor curate

Spălătoria Germană a fost înființată în anul 2004, din dorința de a oferi bucureștenilor ceea ce lipsea acestui segment de servicii: profesionalism și asumarea răspunderii. Am reușit să impunem în sectorul 4 numele Spălătoria Germană și să ridicăm standardele de calitate. Dotarea tehnică, materialele folosite si experiența personalului au condus către câștigarea simpatiei clienților noștri, cei mai mulți dintre ei au devenit clienți fideli și în prezent facem parte din comunitatea locală.

De ce să Alegi Spălătoria Germană?
 • Promptitudine în serviciul clienților

  Suntem maeștri în curățare covoare în București mulțumită unor tehnici bine puse la punct și cu atenție pentru toate tipurile de țesătură pentru a impresiona cunoscătorii. Ne oferim să ridicăm de la adresă covoarele și le vom returna perfect curate si parfumate.

 • Punctualitatea este punctul nostru forte

  Calitatea este de la sine înțeleasă. Mai mult de-atât, noi insistăm pe ideea că livrăm servicii de calitate in timpul promis, iar acest mic detaliu ne diferențiază de concurență.

 • Tehnică și tehnologie în serviciul spălării și întreținerii textilelor

  Colegii noștri cunosc toate trucurile din domeniu, toate tipurile de materiale, texturi și țesături ale articolelor aduse de clienți încă de la prima atingere. Avem experiență în domeniu de peste 16 ani și ne cunoaștem clienții pe numele mic, iar aceștia recunosc calitatea serviciilor noastre la fiecare purtare.

 • Tehnologie de capacitate

  Lucrăm cu mașini de spălat nemțești, belgiene și elvețiene, exacte în comenzi și precise în programe de spălare, foarte eficiente.

 • Detergenți profesionali

  Utilizăm detergenți din game profesionale pentru a menține culorile vii și calitatea țesăturilor intactă.

 • Uscătoare și stații de călcare

  Avem uscătoare performante care usucă în cel mai scurt timp și stații de călcare operate de persoane experte în arta călcatului la dungă.

 • Oportunități de colaborare în curățătorie comercială

  Am dezvoltat servicii speciale pentru spălarea unor mari volume de articole textile pentru clienți persoane juridice din domeniul HoReCa și suntem disponibili pentru noi colaborări cu restaurante, hoteluri, cafenele și alte stabilimente pentru care curățenia textilelor reprezintă un etalon de calitate.