Program: L-S | 06:00 - 22:00 și Duminică 06:00 - 21:00

14/02/2021

Externalizarea serviciului de curățătorie pentru hotelul, restaurantul sau pensiunea ta

Externalizarea serviciului de curatatorie - intr-un hotel-resturant sau pensiune, serviciile de spalatorie si  menaj sunt printre cele mai importante aspecte pentru mentinerea reputatiei.

Mentinerea serviciului de curatatorie la un standard ridicat, implica cheltuieli recurente si necesita o munca intensa, ce are ca impact final bugetul anual.

Astfel de situatii se pot rezolva si mentine la un standard ridicat prin externalizarea serviciilor. Scopul final al externalizarii fiind reducerea cheltuielilor si a timplului necesar alocat procesului la nivel intern.

# 1 – Curatarea profesionala si avantajele externalizarii serviciului de curatatorie

Atunci cand discutam despre prima impresie a turistului in ceea ce priveste un hotel sau restaurant, asternuturile, fetele de masa, halatele sau prosoapele spalate impecabil, par sa detin o importanta primordiala.

Prin externalizarea serviciului de curatatorie, unitatea de cazare va obtine o nota profesionala.

Spalatoriile profesionale au personal instruit ce va curata asternuturile, le va calca si le va impacheta inteligent pentru a-le oferi un aspect complet nou si fresh.

Cu un astfel de serviciu, cu siguranta reputatia hotelului va creste, ca fiind foarte curat si ingrijit.

# 2 – Externalizarea serviciului de curatatorie - concentreaza-te pe principalele perspective

Curatarea asterunuturilor nu este doar singurul factor pe care ar trebui sa-l iei in considerare intr-o afacere hoteliera.

Marketingul hotelului, restaurantele din incinta, evenimente si multe alte lucruri contribuie la succesul afacerii unui hotel.

Prin externalizarea serviciului de curatatorie hoteliera, vei putea aloca personalul pentru alte activitatii esentiale afacerii tale.

# 3 - Economisirea costului prin externalizarea serviciului de curatatorie

Afacerile se bazeaza pe cheltuieli intelepte si economisirea bugetului anual pentru a fi utilizat ulterior.

Mai mult de atat, mentinerea serviciului de curatarea la nivel intern s-ar putea dovedi a fi o cheltuiala costisitoare, mai ales cu salarizarea personalului dedicat.

Exista numeroase spalatorii ce ofera servicii de inalta calitate la preturi rezonabile, asigurand o curatare adecvata prin echipamente si materiale de spalare de ultima generatie.

In acest fel, vei economisi o diferenta uriasa in costurile de curatare, costuri ce pot fi redirectionate pe scara larga pentru alte cheltuieli importante.

Colectare si livrare gratuita in Bucuresti, sectoarele 1, 2, 3, 4, 5, 6 si in judetul Ilfov.

# 4 - Economii la sesiunile de instruire

Ei bine, instruirea personalului pentru a curata rufele intr-un mod specializat necesita multa investitie in termeni de timp si bani.

De fapt, companiile de externalizare abile in gestionarea serviciilor de spalatorie folosesc experti ce nu au nevoie de nicio pregatire specializata in prealabil.

Astfel, vei putea economisi costurile angajarii de instructori care sa-ti instruiasca personalul despre curatarea corecta a asternuturilor, fetelor de masa, halatelor sau a prosoapelor .

Acest lucru poate fi extrem de satisfacator, deoarece capitalul economisit poate fi utilizat pentru alti factori esentiali in stimularea afacerii unui hotel sau restaurant.

# 5 - Economie de spatiu

Cu siguranta, fiecare unitate de cazare doreste sa aiba un spatiu dedicat factorilor generatori de profit.

Este destul de evident ca depozitarea rufele pot consuma mult spatiu, cu un numar mare de lenjerie de pat, prosoape si alte utilitati care trebuie curatate.

In acest fel, externalizarea serviciului de spalatoriei poate fi extrem de utila pentru economisirea spatiului din hotel, ce poate fi alocat catre alt tip de serviciu generator de profit.

Mai mult, tine de imaginea si reputatia hotelului!

In aceasta privinta, hotelurile si restaurantele au inceput sa-si externalizeze serviciile catre companii cu personal specializat.

Scenariul fiind de asa natura incat dupa externalizarea serviciilor, au inceput sa acorde atentie altor aspecte profitabile ale afacerii, astfel incat sa poata genera mai mult capital.

Daca ai un restaurant sau o afacere hoteliera in Bucuresti sau Ilfov si ai nevoie de un serviciu de curatatorie, suna la 0213363474 sau trimite un mail cu intreaga cerinta la contact@spalatoria-germana.ro.

Urmareste-ne pe pagina noastra de Facebook Spalatoria Germana pentru noutati si oferte.

Îți recomandăm să citești și...
© 2023 - Toate drepturile rezervate


Comandă Online
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram