Program: L-S | 06:00 - 22:00 și Duminică 06:00 - 21:00

21/02/2021

Ghid de calcat – Cum sa-ti calci camasa si pantalonii

Hainele calcate si curate arata minunat!

Ghid de calcat - in ceea ce priveste teoria, procesul de calcare este usor si nu implica prea mult efort, dar atunci cand este executat lent, face ca majoritatea oamenilor sa il amane pur si simplu.

Teama sa nu distrugi materialul joaca un rol major atunci cand doresti sa-ti calci rochia sau camasa preferata - nu-i asa de infricosator totusi!

Calcatul are cateva elemente de baza pentru a fi invatat - Nu, sigur nu trebuie sa fii un expert sau un profesionist pentru a calca perfect.

Tot ce ai nevoie sunt doar cateva sfaturi si tactici, pe care daca le aplici corespunzator, cu singuranta nu iti vor distruge piesa vesitimentara preferata.

Calcatul anumitor tipuri de tesaturi necesita o atentie sporita, altfel ar putea sa-ti deterioreze atricolul de imbracaminte.

Pentru calcarea fara efort a garderobei tale vestimentare, poti oricand sa utilizezi serviciu de calcatorie cu ridicare si predare in 24 h pus la dispozitie de Spalatoria Germana.

Ghid de calcat - cum sa-ti calci corect camasile?

Calcatul camasilor pare usor, nu-i asa? Nu, este doar un mit.

Desigur, daca o faci in mod corect, precum profesionistii de la Spalatoria Germana, atunci procesul poate parea simplu si rapid.

Asa ca, incepe cu manecile si gulerul, acestea vor ramane atarnate in timp ce restul camasii este calcata. Apoi, deschide mansetele si aseaza-le plat, deoarece iti va permite sa calci cu usurinta restul camasii.

Dupa ce ai terminat de calcat camasa, pune-o pe umeras, exact ca profesionistii!

Colectare si livrare gratuita in Bucuresti, sectoarele 1, 2, 3, 4, 5, 6 si in judetul Ilfov.

Ghid de calcat - cum sa-ti calci corect pantalonii?

In general pantalonii nu se calca, in schimb se preseaza la abur fierbinte. Aburul fierbinte penetreaza fibrele materialului, iar sub actiunea caldurii, fibrele se dilata si se intind.

Alinierea pliului principal poate parea un lucru dificil. Tot ce ar trebui sa faci, este sa-ti asezi pantalonii corect pe statia de calcat si sa ii aliniezi in mod egal.

Asigura-te ca pliul incepe de la tiv si se opreste in jur de sase centimetri langa talie. Dupa finalizarea procesului de calcare, acorda putin timp pentru ca materialul sa se raceasca.

Ghid de calcat - puncte majore de luat in considerare 

Verificarea temperaturii fierului de calcat si a materialului pe care urmeaza sa il calci, este primul si cel mai esential aspect!

Deopotriva, ar trebui sa verifici si sa te asiguri ca fierul de calcat este recomandat si functioneaza eficient pentru toate tipurile de material.

Calcarea hainelor din matase si poliester necesita o ingrijire speciala si o atentie sporita.

Utilizeaza fierul de calcat pentru a reduce la minimum modificarile provocate de spalare. Poate dura ceva timp suplimentar, dar este foarte eficient si rezultatele sunt suprinzatoare.

In caz contrar, poti oricand opta pentru servicii profesionale de calcat camasi sau pantaloni, oferite de Spalatoria Germana.

Urmareste-ne pe pagina noastra de Facebook Spalatoria Germana pentru noutati si oferte.

Îți recomandăm să citești și...
© 2023 - Toate drepturile rezervate


Comandă Online
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram