Program: L-S | 06:00 - 22:00 și Duminică 06:00 - 21:00

Servicii profesionale de spălătorie / curățătorie

Calitatea serviciilor, prețurile corecte și obținerea satisfacției clienților - acestea sunt criteriile după care ne ghidăm în activitatea noastră.

Astfel, dacă deții o afacere în domeniul HoReCa, dar nu numai, îți stăm cu plăcere la dispoziție pentru furnizarea unor servicii înalt calitative atunci când vine vorba de
curățătorie / calcatorie.

Dispunem de tehnologie avansată, precum și de capacitățile operaționale și logistice astfel încât să asigurăm suportul necesar pentru desfășurarea optimă a afacerii pe care o deții prin prisma serviciilor pe care le oferim. De asemenea, utilizăm produse de curățare eficiente, prietenoase cu mediul înconjurător, respectând normativele legislative din domeniu.
Preluăm de la adresa clientului, articolele în vederea curățării / călcării și livrarea în stare impecabilă. Astfel, economiseșți bani și timp.

Oferim servicii B2B pentru:

- unități de cazare (hoteluri, pensiuni etc)
- cafenele și restaurante
- saloane (SPA, coafură etc.)
- fabrici de producție
- organizatori de evenimente
- cămine de bătrâni
- companii de construcții
- spitale și clinici medicale
- școli și grădinițe
- televiziuni etc.
Putem fi partenerul de încredere, pe care te poți baza de fiecare dată când ai nevoie de astfel de servicii la prețuri competitive și la un nivel de calitate superior.

La rândul lor, clienții tăi vor fi mulțumiți de serviciile pe care le oferi și vor apela din nou la acestea, deci, într-o anumită măsură, vom contribui la succesul afacerii tale.

Suntem pregățiți să-ți oferim soluții personalizate și eficiente, dezvoltând o colaborare bazată pe respect, încredere, comunicare, profesionalism și respect.
1 Step 1
Formular Cerere Ofertă
Selectează minim o opțiune
GDPR
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right
FormCraft - WordPress form builder

Calitate Garantată

Punem întotdeauna accentul pe calitatea produselor folosite cât și pe tehnologii de ultima generație pentru a putea livra servicii impecabile tot timpul.

Experiență 20+

Peste 20 ani în acest domeniu, ne recomandă să avem grijă de hainele tale, indiferent de țesături și de complexitatea murdariilor, ne asigurăm întotdeauna că livrăm hainele impecabile.

Promptitudine

Răspundem întotdeauna rapid tuturor solicitărilor și ne asigurăm că produsele ajung spălate și curățate la ține exact la ora stabilită.

Prețuri

Putem spune că avem cele mai bune prețuri raportate la calitatea serviciilor oferite!

Părerile celor ce ne-au ales

© 2023 - Toate drepturile rezervate


magic-wandheartsmilethumbs-up
Comandă Online
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram