Program: L-S | 06:00 - 22:00 și Duminică 06:00 - 21:00

Curățătorie covoare

Începând cu data de 1 Noiembrie 2023 serviciul de curățătorie covoare este valabil doar cu ridicare de la domiciliul clientului. 
NU mai primim covoare la sediul nostru!
Experții noștri contribuie eficient la extinderea duratei de viață a covoarelor voastre, ceea ce înseamnă că nu trebuie să le înlocuiți mai des decât este necesar.

Tehnicienii noștri instruiți știu exact presiunea ce trebuie aplicată în timpul curățării și produsele carese pretează covoarelor pentru obținerea celor mai bune rezultate. Fără pete și fără reziduuri de detergenți sauumezeală (astfel riscul de mucegai este exclus).

Procesul de curățare este foarte bine pus la punct, asigurându-ne că livrăm rezultate ireproșabile.
Covoarele suntcântărite, marcate și returnate impecabile.

Lucrăm cu ajutorul unor mașini automate prevăzute cu perii de diferite grosimi princaretrec covoarele.
Acestea sunt roluite, centrifugate pentru a elimina apa în exces, apoi trecute printr-un program de uscare destinat să elimine apă complet. După aceste operațiuni de spălare, curățare și uscare, covoarele sunt ținute la aer curat timp de 8 ore.

Obținem cele mai bune rezultate, folosind tratamente și procedee tehnice de curățare ce elimina mirosurile neplăcute, protejează țesătura și culorile covoarelor, mochetelor, carpetelor, prelungindu-le durata de viață și oferindu-le catifelare suplimentară.

Spălătoriile de cartier pentru covoare folosesc parfumuri sau odorizante care adaugă reziduuri și au efect temporar pentru mascarea mirosurilor neplăcute, spre deosebire de noi care le eliminăm eficient.

Calitate Garantată

Punem întotdeauna accentul pe calitatea produselor folosite cât și pe tehnologii de ultima generație pentru a putea livra servicii impecabile tot timpul.

Experiență 20+

Peste 20 ani în acest domeniu, ne recomandă să avem grijă de hainele tale, indiferent de țesături și de complexitatea murdariilor, ne asigurăm întotdeauna că livrăm hainele impecabile.

Promptitudine

Răspundem întotdeauna rapid tuturor solicitărilor și ne asigurăm că produsele ajung spălate și curățate la ține exact la ora stabilită.

Prețuri

Putem spune că avem cele mai bune prețuri raportate la calitatea serviciilor oferite!

Părerile celor ce ne-au ales

© 2023 - Toate drepturile rezervate


magic-wandheartsmilethumbs-up
Comandă Online
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram