Program: L-S | 06:00 - 22:00 și Duminică 06:00 - 21:00

Serviciu călcătorie haine

Călcatul hainelor sau al altor articole textile, nu este tocmai o plăcere, însă reprezintă o necesitate deoarece articolele de îmbrăcăminte șifonate nu arată deloc grozav atuci când sunt purtate.

Călcăm articolele conform specificațiilor de pe etichete și în acord cu cerințele fiecăruia, notate pe bonul de comandă.

Utilizăm mese de călcat vaporizante, aparatură de ultima generație și fier de călcat profesional, dotat cu talpă de protecție împotriva arsurii și cu pânză împotriva luciului.
Stabilim de comun acord termenul și modalitatea de livrare a comenzii, cât și modalitatea de achitare.

Prețurile noastre sunt pentru toate buzunarele: prețuri pe bucată sau pe kilogram. Bonus: beneficiați de transport gratuit.
Va oferim posibilitatea unui plan personalizat, croit pe măsura nevoilor voastre și ale întregii familii. Ne sunați / trimiteți mesaj sau ne contactați pe email și vă vom ajuta cu toate detaliile.

Calitate Garantată

Punem întotdeauna accentul pe calitatea produselor folosite cât și pe tehnologii de ultima generație pentru a putea livra servicii impecabile tot timpul.

Experiență 20+

Peste 20 ani în acest domeniu, ne recomandă să avem grijă de hainele tale, indiferent de țesături și de complexitatea murdariilor, ne asigurăm întotdeauna că livrăm hainele impecabile.

Promptitudine

Răspundem întotdeauna rapid tuturor solicitărilor și ne asigurăm că produsele ajung spălate și curățate la ține exact la ora stabilită.

Prețuri

Putem spune că avem cele mai bune prețuri raportate la calitatea serviciilor oferite!

Părerile celor ce ne-au ales

© 2023 - Toate drepturile rezervate


magic-wandheartsmilethumbs-up
Comandă Online
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram