Program: L-S | 06:00 - 22:00 și Duminică 06:00 - 21:00

09/08/2019

Serviciul de călcare pentru haine prêt-à-porter

Călcarea hainelor este în topul listei multor oameni drept cea mai complicată treabă din lume.

Trebuie atenție la tot felul de pliuri, croiuri, tipuri de material, setări speciale, cu aburi, fără aburi, reglajul temperaturii, o întreagă filosofie. Spre deosebire de spălarea hainelor, care poate fi mult mai lejeră mulțumită mașinilor de spălat complet automate, nu există scurtături pentru călcarea hainelor.

Iar dacă porți un articol textil necălcat, se vede de la o poștă.

Oamenii găsesc cu greu timp, iar de multe ori nici nu au priceperea de a călca haine. Trebuie ceva talent, ce-i drept, un set de cunoștințe elementare. Poți face greșeli fără să vrei, fierul de călcat poate lăsa pete de căldură, ori decolorarea materialelor.  

Am transformat serviciul de călcare haine într-un act artistic, o formă de meditație.

Există anumite virtuți ale presării metalului fierbinte pe țesătură, un anumit ritual care poate fi considerat o formă de meditație.  Temperatura fierului. Aburul. Netezirea ridurilor de la lenjerie. Pliere. Împăturire. Stivuire. Un adevărat origami de textile. Iubirea pentru hainele frumos presate și cutele ascuțite de pantaloni este ceva ce am învățat din experiență pentru a oferi clienților noștri hainele curate impecabil și călcate la mare precizie.

Cel mai bine te putem ajuta cu călcare de mare rafinament pentru costume elegante, cămăși, pantaloni, fuste, articole feminine sau masculine. Suntem aici să fim de ajutor cu călcarea oricăror articole textile, de la haine, la așternuturi și cearceafuri, inclusiv fețe de pernă.  

Avem un serviciu specializat de călcare destinat să impresioneze orice pasionat de textile.

Dacă vrei un look foarte îngrijit, cu atenție pentru linia de călcare, vino cu hainele la Spălătoria Germană.

Le returnăm spălate imaculat, parfumate și frumos călcate, prêt-à-porter.

Îți recomandăm să citești și...
© 2023 - Toate drepturile rezervate


Comandă Online
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram