Program: L-S | 06:00 - 22:00 și Duminică 06:00 - 21:00

12/07/2019

Suprize plăcute de management domestic în spălarea hainelor. Poveste cu final fericit

Se zice că un cuplu care își spală hainele împreună, rămâne împreună. Avem povești care ne confirmă această maximă, avem clienți care ne-au dovedit contrariul. Nu suntem genul de Spălătorie care să spele rufele în public, haideți să vă povestim o poveste cu final fericit.

Avem un client care vine o dată pe săptămână cu hainele proprii și le aduce mereu frumos împăturite și aranjate, chiar dacă sunt purtate sau murdare. Ne place foarte mult responsabilitatea dânsului față de propria vestimentanție, hainele sunt deja împărțite pe culori și tipuri de materiale, numărarea articolelor și prețurile sunt matematică simplă, e ca și cum ne-ar citi gândurile la predarea hainelor. Domnul e clientul nostru ideal.

Îi livrăm hainele înapoi la adresă, frumos împăturite, curate și parfumate, dânsul locuiește înspre Parcul Carol, e mai simplu pentru toată lumea.

Într-o bună zi a început să aducă două tipuri de saci de haine. Alături de hainele proprii, masculine, domnul nostru a început să vină cu articole feminine. Acestea sunt aruncate alandala, indiferent de culoare sau material, spre deosebire de stilul ordonat în care ne-a obișnuit.

Din surprindere, l-am întrebat care-i povestea.

De ce operează cu jumătăți de măsură?

Ne-a povestit că în ultimele câteva luni a cunoscut o fată, o domnișoară foarte frumoasă și cochetă, veselă și inventivă. S-au mutat împreună. Pe cât de cochetă este în vestimentație, pe atât de dezordonată este cu hainele, de un fatalism aproape Darwinian. Toate hainele ei sunt aruncate la un loc în mașina de spălat pentru a observa care textilă supraviețuiește metodei naturale de selecție.

Eu le iau din mașină, le împăturesc frumos și le aduc la Spălătorie.

Ea când mă vede că împăturesc haine murdare, îmi spune că sunt prea tradiționalist, iar cei de la Spălătorie știu mereu mai bine cum trebuie împărțite hainele. I-am explicat că sunt în simbioză perfectă cu Spălătoria Germană și ne înțelegem din priviri în materie de protocol.

Ea nu și nu, că nu acceptă un asemenea ajutor atât de grijuliu, e prea mult, nu e obișnuită. De fiecare dată când adun hainele, mi le aduce și pe ale ei claie peste grămadă într-o plasă separată. Am încercat tot felul de strategii să le împăturesc pe ascuns, dar nu au funcționat. M-a prins chiar și la mașină când îi împătuream hainele. Am instrucțiuni clare să nu intervin cu ordinea, acum le aduc pur și simplu.

Să înțelegem că îi plac hainele împăturite când sunt curate, nu? 

Asta da, clar, în mod paradoxal, le adoră.

Hai să-i facem o surpriză.

Îi putem spune că s-a pierdut sacoul din compleul ei business preferat. Ce nu va ști ea este că veți prelua dumneavoastră sacoul mâine mai devreme și îl puteți plasa în secret pe umeraș în dulapul ei de haine.

Zis și făcut. După două zile îi aducem hainele înapoi domnului la adresă și predăm compleul incomplet domnișoarei cu pricina. I-am spus că nu am găsit sacoul pentru că suntem obișnuiți cu haine împăturite frumos de la domnul client, iar unul dintre angajați a considerat că poate răsturna sacul cu hainele dezordonate între hainele pe care le adunăm pentru oameni nevoiași. A trebuit să le căutăm prin maldăre întregi de haine și nu am mai găsit sacoul.

Supărată nevoie mare, domnișoara ne-a spus că sacoul este cadou de la mama ei și speră să-l regăsim dacă se mai poate.

Evident afectat de supărarea domnișoarei, domnul nostru a fugit în dormitor, a luat din dulap sacoul și i l-a adus înapoi victorios prietenei lui. Domnișoara l-a probat instantaneu, iar când a căutat în buzunarele laterale, a găsit o surpriză la care nu se aștepta.

Era un inel.    

+++

Dacă te grăbești să speli haine și nu te descurci cu logistica, venim noi la tine. Cine știe ce surprize ne mai așteaptă?

Suntem aici. Zilnic la datorie. Prezenți la apel.

Calea Șerban Vodă 76-78, Sector 4, București
Luni – Duminică: 06:00 – 22:00

021.336.34.74

Îți recomandăm să citești și...
© 2023 - Toate drepturile rezervate


Comandă Online
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram