Program: L-S | 06:00 - 22:00 și Duminică 06:00 - 21:00

Curățătorie profesională, încălțăminte

Încălțămintea trebuie să fie întotdeauna bine îngrijtă, iar unele pete nu pot fi scoase decât cu ajutorul serviciilor profesionale de curățătorie.
Echipa noastră vă stă cu plăcere la dispoziție pentru a vă oferi aceste servicii la un nivel înalt de calitate, practicând prețuri avantajoase.

În calitate de tehnicieni curățare profesională vă punem la dispoziție un nou serviciu specializat și dedicat, de curățare cu abur și igienizare cu Ozon a pantofilor preferați, fără a îi afecta în vreun fel, ba dimpotrivă.

Indiferent de marcă, încălțămintea voastră vaarăta impecabil.
Utilizăm produse speciale pentru curățarea materialelor din care este confecționată încălțămintea, oferind rezultate de excepție!

Calitate Garantată

Punem întotdeauna accentul pe calitatea produselor folosite cât și pe tehnologii de ultima generație pentru a putea livra servicii impecabile tot timpul.

Experiență 20+

Peste 20 ani în acest domeniu, ne recomandă să avem grijă de hainele tale, indiferent de țesături și de complexitatea murdariilor, ne asigurăm întotdeauna că livrăm hainele impecabile.

Promptitudine

Răspundem întotdeauna rapid tuturor solicitărilor și ne asigurăm că produsele ajung spălate și curățate la ține exact la ora stabilită.

Prețuri

Putem spune că avem cele mai bune prețuri raportate la calitatea serviciilor oferite!Părerile celor ce ne-au ales

© 2023 - Toate drepturile rezervate


magic-wandheartsmilethumbs-up
Comandă Online
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram