• Telefon: 0213363474
  • Adresa: Calea Șerban Vodă 76, București

Serviciu de călcătorie haine

Mai mult timp liber pentru ceea ce contează cu adevărat

În lumea ocupată de astăzi, echilibrarea treburilor casnice și a timpului de calitate cu copiii și familia pot fi o provocare. Spălarea hainelor este o activitate foarte necesară, dar poate subestimată la nivel de ajutor casnic. Adesea, nu spălarea este complicată, ci activitățile conexe – în mod special călcarea hainelor.

Poți veni cu hainele spălate acasă și noi te vom ajuta cu partea de călcare, la dungă sau nu.:) Prețurile noastre sunt pentru toate buzunarele: prețuri pe bucată sau pe kilogram. Găsești soluția convenabilă cu noi și scapi de grija călcatului. Bonus: TRANSPORT GRATUIT. Dacă vrei să scapi de traficul din București.

Serviciu UNIC pe piață-Plan personalizat pentru călcat haine

Îți oferim posibilitatea unui plan personalizat, croit pe măsura nevoilor tale și ale familiei tale. Cum facem asta? Ne suni/trimiți mesaj sau ne contactezi pe email și un coleg te va ajuta cu toate detaliile. Prețurile vor fi în funcție de cantitate, frecvență de ridicare/livrare, recomandarea noastră altor posibili clienți. Word of mouth is the best advertising, cum spun englezii.:)

Și o surpriză..dacă citești în continuare!

Partea interesantă acum urmează: PRIMII 10 CLIENȚI cu plan personalizat de călcătorie vor avea prima lună GRATUITĂ, indiferent de CANTITATE. Sper că ți-a plăcut „surpriza”.

Ce trebuie să faci acum? Ne contactezi pe email, messenger, telefon, SMS sau vii direct la noi și îți creăm planul tău personalizat pentru călcat haine. Hint: fierul tău de călcat își caută deja proprietar pe olx.:)

Alte servicii
Articol Preț
Călcat la kg ( între 1 și 5 kilograme) 25 lei/kg
Călcat la kg (peste 5 kilograme) 22 lei/kg