Spălătorie articole de casă

Îngrijire și curățare pentru protejarea textilelor ce infrumusețează o casă

Știm senzația excelentă pe care o oferă așternuturile curate, frumos parfumate și proaspete, asigură mai mult decât un somn plăcut, asigură sănătate, relaxare și bună dispoziție. Spălarea pernelor, plapumei și a pilotei sunt activități necesare pentru confortul unui somn liniștit, în armonie cu normele de igienă și grija față de propriul corp.

Spălăm articole textile de mari dimensiuni

Articolele textile de casă – așternuturi, pilote, perne, perdele, fețe de masă – sunt piese de mari dimensiuni care implică eforturi suplimentare pentru spălare, volumul lor mare nu permite spălarea în mașina personală, iar uscarea poate fi problematică din rațiuni de spațiu.

Pilote

La Spălătoria Germană curățarea pilotelor se face foarte ușor într-o mașină de spălat de capacitate mare. Uscarea ei se realizează rapid in uscătoarele noastre profesionale. La fel în cazul în care doriți curățarea unei plapume sau a unei pături.

Perdele și draperii

Spălarea și curățarea perdelelor și a draperiilor este o activitate simplă, dar partea dificilă apare la faza de călcare. Echipa noastră are o experiență îndelungată în acest domeniu. Călcăm aproape perfect orice perdea/draperie, într-un timp scurt, cu rezultate excepționale.

Perne

Curățarea pernelor poate fi o problemă în lipsa unui uscător de putere mare. Forma pernelor se reface perfect dacă adăugați niste mingi de tenis in cuva uscătorului. Așa facem noi si pernele revin la forma inițială.Like magic.:)

Articole textile cu probleme tipice și atipice

Am întâmpinat tot felul de situații tipice unei spălătorii, de la mirosuri accentuate, pete vechi, pete noi, mucegai sau materiale îmbâcsite. Știați că una din problemele de sănătate pe care le produc așternuturile nespălate este prezența acarienilor? Aceste micro-organisme din clasa arahnidelor se hrănesc cu celule moarte și formează colonii în fibre textile – așternuturi, perne, covoare, inclusiv mobilier tapițat.

Curățarea și igienizare pentru sănătatea familiei

Pentru sănătatea familiei, este vital să spălăm draperiile și perdelele odată la câteva luni la temperatură ridicată pentru a evita alergiile provocate de acarieni. Jucării de pluș, pături, cuverturi, huse de pat, sunt de asemenea, medii textile propice pentru dezvoltarea acarienilor, iar temperatura ridicată le poate înlătura pentru binele casei.

Spălătorie

Articol
Preț
Perdele (preț pe kg)
20 lei/kg
Draperii (preț pe kg)
15 lei/kg
Covoare/carpete (preț pe kg)
10 lei/kg
Pilotă/pătură 1 pers
35 lei
Pilotă/pătură 2 pers
45 lei
Plapumă/cergă 1 pers
50 lei
Plapumă/cergă 2 pers
60 lei
Pernă mare
40 lei
Pernă mijlocie
30 lei
Pernă mică scaun
10 lei
Pernă mare șezlong
45 lei
Pernă mică
20 lei
© 2022 - Toate drepturile rezervate
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram