Program: L-S | 06:00 - 22:00 și Duminică 06:00 - 21:00

10/06/2022

Spălătorie & Curățătorie de covoare București

Curățarea unui covor poate părea ușor de făcut, dar, când te confrunți cu lipsa de timp, te dedici activităților prioritare și, de multe ori, nici nu realizezi când a trecut ziua. În loc să tot amâni astfel de treburi casnice, poți apela la serviciile pe care le oferă o curățătorie de covoare. Astfel, covoarele tale vor fi mereu impecabile și vei avea mai mult timp pentru tine, pentru cei dragi și alte sarcini.

Importanța curățării profesionale a covoarelor 

O curățătorie covoare profesională dispune de tehnici și produse care oferă o curățare în profunzime. Experții de la Spălătoria Germană contribuie cu spor la extinderea duratei de viață a covorului și la protejarea unei investiții adesea destul de costisitoare. 

Oricât de mult ai curăța acasă, o curățătorie chimică de covoare dispune de aparaturi și produse de calitate înaltă, dar și de profesioniști în curățarea petelor de pe covor. 

Astfel, curățarea se realizează în amănunt și se obțin covoare igienizate, ce reduc expunerea la factori alergeni, cum sunt microparticulele de praf și bacterii, care se pot acumula când nu sunt curățare o perioadă îndelungată. În acest mod, persoanele care se confruntă cu alergiile nu vor mai fi expuse, întrucât igiena și prospețimea covoarelor vor contribui în mod benefic la starea de sănătate. 

Pe lângă curățarea în profunzime și scăderea expunerii în fața alergenilor, covoarele vor căpăta o textură mult mai plăcută la atingere în urma spălării realizate în mod profesionist. 

Aspectul lor se va îmbunătăți considerabil, deoarece praful și petele vor fi înlăturate, iar culorile vor fi mai intense. Prin curățarea covoarelor realizată în mod adecvat, cu produse care protejează fibrele, durata lor de viață va fi mai mare, așadar, te vei putea bucura de ele o perioadă îndelungată.

Tehnologia și produsele folosite pentru curatarea covoarelor

Spălătoria Germană urmează un proces de curățare temeinic pentru a vă asigura că zestrea de covoare este tratată cu grijă, folosind echipamente puternice, dedicate procedurilor delicate de curățare.

De aproape 20 de ani, clienții noștri permanenți își aduc singuri covoarele sau le ridicăm noi direct de la adresă și le returnăm curățate ireproșabil în 3-4 zile. Covoarele sunt cântărite, marcate si returnate impecabile. 

Spălătoria Germană este o curățătorie de covoare ce își respectă clienții. Tehnicile de curățare pe care le folosim sunt de calitate înaltă, de exemplu, curățarea cu abur a covoarelor și mochetei.

Pentru a obține cele mai bune rezultate, folosim tratamente și procedee tehnice de curățare care protejează țesătura și culorile covoarelor, mochetelor, carpetelor, prelungindu-le durata de viață. Produsele noastre de curățătorie elimină murdăria și petele fără a deteriora fibra țesută pentru a păstra culorile intacte și a imprima o catifelare excepțională.

Etapele curățării covoarelor 

Spălătoria Germană este o spălătorie de covoare profesională, astfel că angajații respectă toate etapele curățării acestora. 

Lucrăm cu ajutorul unor mașini automate prin care un covor trece printre perii de diferite grosimi pentru a curăța cu detergent în profunzimea fibrei. Covoarele sunt roluite, trecute prin centrifugă pentru a scoate apa, apoi sunt trecute printr-un program de uscare destinat să elimine apa complet. După aceste operațiuni de spălare, curățare și uscare, covoarele sunt ținute la aer curat pentru 8 ore în camera de uscare.

Tehnicile Spălătoriei Germane includ utilizarea unor detergenți aprobați și verificați pentru oameni, animale sau mediul înconjurător. Detergenții profesionali ajută la eliminarea mirosurilor de animalelor de casă prin neutralizare eficientă și acțiune moleculară. Spalatoriile de cartier pentru covoare se bazează pe parfumuri sau odorizante care adaugă reziduuri și lucrează doar temporar pentru a masca aceste mirosuri.

Petele adânci în covor sau în tapițerie pot afecta aspectul camerei. Este tentant să credem că este nevoie de detergenți duri sau substanțe chimice puternice pentru a reuși eliminarea petelor. Cu toate acestea, adevărul este că detergenții întotdeauna lasă în urmă un reziduu de săpun, iar reziduurile  atrag, de fapt, murdăria și uleiul spre fibrele covorului. În plus, unele substanțe chimice pot deteriora materialelor fine.

Cu ajutorul serviciilor curățătoriei noastre, poți uita de pete și ai siguranța că detergenții pe care îi folosim sunt eficienți, dar cu formule blânde, ce protejează fibrele.

Beneficiile curățării covoarelor la Spalatoria Germană

Atunci când cauți o curățătorie de covoare cu ridicat de acasă, te poți opri la serviciile noastre! Decât să duci covoarele la spălătorie, mai bine scutești timp, iar angajații noștri se ocupă de ridicarea acestora și transportarea lor în siguranță la spălătoria de covoare, unde vor primi atenția cuvenită.

Comanzi online în mod rapid și primești un bon cu toate informațiile specifice comenzii. Covoarele îți sunt ridicate de acasă, iar apoi tot ce trebuie să faci este să te ocupi de treburile proprii sau să te relaxezi, întrucât noi ne vom ocupa să curățăm covoarele și să ți le livrăm impecabile.

Poți beneficia și tu de curățarea unui covor de lână, de curățarea unui covor persan sau a oricărui tip, indiferent de material. Avem tehnicieni instruiți care știu exact cantitatea de presiune pe care să o folosească în timpul curățării, ce produse de curățat sunt cele mai bune pentru fibra covorului tău și cum să elimine petele și praful din adâncime fără a încărca covorul sau a lăsa în urmă reziduuri de detergenți sau umezeală care conduce către mucegai.

Alte beneficii de care poți profita și tu sunt faptul că îți poți exprima preferința pentru un anumit interval orar, ai posibilitatea de a ne contacta prin intermediul mai multor canale, mai exact, prin telefon, e-mail, Whatsapp, Facebook Messenger, astfel că ne poți contacta ușor.

De asemenea, ai la dispoziție două modalități de a face plata, și anume, cash sau în contul bancar al firmei, pe baza facturii. Dispui și de facturarea pe adresa ta sau a firmei.

Apelează cu încredere la o curățătorie covoare în București! Spălătoria Germană este o firmă de curățat covoare, haine, încălțăminte, articole de casă și călcătorie, de calitate înaltă, la prețuri avantajoase!

Îți recomandăm să citești și...
© 2023 - Toate drepturile rezervate


Comandă Online
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram