Program: L-S | 06:00 - 22:00 și Duminică 06:00 - 21:00

12/05/2019

Marea harababură de haine după primul weekend la mare

Se produce un anumit paradox într-un weekend însorit când ajungi să întinzi la uscat tricouri care nu sunt ale tale și te întrebi cum au ajuns acolo. Ai prieteni care te văd purtând un tricou de-al lor, însă niciunul dintre voi nu știe cum s-a întâmplat asta. Ai crede că porți un anumit tricou de câțiva ani și afli la un moment dat că tricoul aparține lui X-ulescu de-atunci de la 1 mai când ați fost în vacanță la mare și s-a produs marea harababură de haine. Când găsești un sutien, ori ai dat de aur, ori te-ai dat de gol.

Te-ai întrebat vreodată de ce porți o pereche de ciorapi compusă din doi ciorapi care seamănă, dar nu sunt din același set?

În mod sigur, nu ești la prima ta mare harababură de haine. Am trecut cu toții prin asta. Hainele se înmulțesc în mod logaritmic și se produce efectul piramidei de haine după ce uiți să speli pentru vreo două săptămâni de du-te-vino prin casă, la muncă, apoi prin concedii și vacanțe.

În mod sigur știi că o sesiune de spălat haine durează cam 2-6 ore, de la adunarea hainelor, la sortare, încărcare mașină, programare, timp de spălare, apoi întins cu grijă la soare.

Deși rimează și sună foarte distractiv, uneori ai de spălat chiar și mai multe rânduri, mai ales când vine vorba de spălare articole de casă - așternuturi, perne, pilote, cearceafuri, rândurilor peste rânduri de prosoape – prosoape mari de corp, prosoape de păr, prosoape de față, prosoape de picioare, prosoape de bucătărie, prosoape de copil, prosoape de plajă și mii de ciorapi de toate culorile.

Dacă trebuie să speli pijamale, tricouri de casă, maieuri și desuuri laolaltă cu cămășile de birou sau pantalonii la dungă, te informăm că trebuie să încarci două mașini, de fapt. O mașină pentru cele domestice, o mașină pentru hainele pretențioase, iar acestea din urmă trebuie sortate după material și după culori ca să nu mergi la servici cu cămașa albă cu pete de paloare roz.

Știai că este indicat să nu speli tenișii de vară laolaltă cu șepcile sau cu echipamentul de ski?

Normal că știai, e o întrebare pur și simplu haioasă. Mai haios când vine vorba să speli toate hainele este că nu ai timp mereu, iar hainele se adună fără oprire, dar la cele murdare, iar cele curat e devin parcă miraculos tot mai puține. Într-un fel, deși ți se pare că porți cam aceleași haine tot timpul, cu variațiuni odată la câteva săptămâni, situația face că piramidele de haine care se adună în coșul de rufe devine din ce în ce mai mare.

Harababura de haine prinde viață în tandem cu harababura de a mai aspira covoarele odată la 2 săptămâni, ba mai mult, a spăla covoarele pentru prospețime absolută odată la minim 2 luni, dacă se poate. Asta e o altă poveste pentru persoane cu grad avansat de management domestic.

Servicii inteligente de spălătorie haine pentru management domestic avansat

Când vine vorba de harababură de haine și oameni grăbiți să le poarte, noi la Spălătoria Germană ne-am obișnuit să le vedem și să le spălăm pe toate. Aici spălăm toată gama de textile domestice și avem un serviciu expres de spălare covoare.

Dacă te grăbești să speli haine și nu te descurci cu logistica, venim noi la tine. Dacă te grăbești cu covoarele, este primul pas către o poziție înaltă de management domestic.

Suntem aici. Zilnic la datorie. Prezenți la apel.

Calea Șerban Vodă 76-78, Sector 4, București
Luni – Duminică: 06:00 – 22:00

021.336.34.74

Îți recomandăm să citești și...
© 2023 - Toate drepturile rezervate


Comandă Online
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram