Servicii oferite de Spălătoria Germană în București

Suntem maeștri în situații textile complicate

Activăm în industria de curățătorie haine de aproape 10 ani, ceea ce ne-a învățat multe despre ceea ce clienții doresc atunci când merg la un serviciu profesional de curățătorie. Mai mult decât orice, oamenii vor ca serviciul de spălătorie să fie convenabil și eficient. La urma urmei, dacă apelezi la un serviciu profesional, de ce să te deranjezi cu detalii de care ne putem ocupa noi?

Colectare și livrare de la domiciliu – Comandă minimă de 100 lei

Spălare în 24-48 de ore – Serviciul de călcare inclus

Spălare în regim de urgență (3 – 6 ore) – 30% suplimentar față de bonul de spălare

Spălare articole de îmbrăcăminte

La Spălătoria Germană suntem dedicați să oferim rezultate ireproșabile în materie de curățare a hainelor. De cele mai multe ori, clienții sunt impresionați de la tura 1 de spălare și îi obișnuim cu aceeași prospețime de fiecare dată, astfel ne devin clienți ani la rândul.

Sunt anumite mici complicații ale vieții, exemplu – spălarea rufelor – care, deși la prima vedere, par unele dintre cele mai simple și lejere activități, este aproape incredibil cât timp puteți economisi dacă aduceți hainele de spălat la o spălătorie de calitate.

Misiunea Spălătoriei Germane este să menținem calitatea hainelor și articolelor de casă. Înțelegem materialele și textilele, toate tipurile de fibre și specificațiile de etichetă. De asemenea, înțelegem modul în care expunerea diferită la murdărie, grăsime, cerneală, alimente, băuturi și alte substanțe pot păta și afecta aceste fibre.

Spălare articole de casă

Ingrijire si curățare pentru protejarea textilelor ce infrumusețează o casă
Știm senzația excelentă pe care o oferă așternuturile curate, frumos parfumate și proaspete, asigură mai mult decât un somn plăcut, asigură sănătate, relaxare și bună dispoziție. Spălarea pernelor, plapumei și a pilotei sunt activități necesare pentru confortul unui somn liniștit, în armonie cu normele de igienă și grija față de propriul corp.

Spălăm articole textile de mari dimensiuni

Articolele textile de casă – așternuturi, pilote, perne, perdele, fețe de masă – sunt piese de mari dimensiuni care implică eforturi suplimentare pentru spălare, volumul lor mare nu permite spălarea în mașina personală, iar uscarea poate fi problematică din rațiuni de spațiu.

Pilote

La Spălătoria Germană curățarea pilotelor se face foarte ușor într-o mașină de spălat de capacitate mare. Uscarea ei se realizează rapid în uscătoarele noastre profesionale. La fel în cazul în care doriți curățarea unei plapume sau a unei pături.

Perdele și draperii

Spălarea si curățarea perdelelor și a draperiilor este o activitate simplă, dar partea dificilă apare la faza de călcare. Echipa noastră are o experiență îndelungată în acest domeniu. Călcăm aproape perfect orice perdea/draperie, într-un timp scurt, cu rezultate excepționale.

Perne

Curățarea pernelor poate fi o problemă în lipsa unui uscător de putere mare. Forma pernelor se reface perfect dacă adăugați niște mingi de tenis in cuva uscătorului. Așa facem noi si pernele revin la forma inițială.
© 2023 - Toate drepturile rezervate


linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram